Romana Engleza Italiana
Home
   Termeni si conditii
Masini Rezervari Termeni si conditii Servicii Contact

    Conditii generale

    Clientul este rugat sa citeasca si sa confirme acceptarea contractului prin semnarea Contractului de inchiriere masina. Acesta trebuie sa indeplineasca toate conditiile stipulate mai jos. Proprietarul isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea unui autovehicul fara explicatii.

    Varsta clientului

    Clientul si conducatorii desemnati, mentionati in prezentul contract, trebuie sa aiba minim 21 de ani si sa fie posesorii unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 1 an. In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, se solicita o garantie de minim 300 € care se ramburseaza numai la returnarea masinii in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare.

    Plata

    Plata cu carte de credit se accepta la cursul BNR+2% din ziua efectuarii platii. In unele situatii, la livrare, se poate solicita o garantie de 200-500€. Garantia va fi utilizata pentru penalizare, in cazuri de distrugeri constatate in interiorul sau exteriorul autoturismului (200€), furt ale partilor autoturismului (300€), pierderi ale documentelor autoturismului (100€) sau ale cheilor autoturismului (150€) etc. Aceasta suma va fi returnata la recuperarea autoturismului in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare.

    Carburant si ulei

    Combustibilul nu este inclus in pret si se afla in sarcina clientului. Masina se livreaza cu rezervorul plin, urmand a fi recuperata in aceeasi stare. La recuperarea masinii, pentru combustibilul lipsa, indicat la bord, se calculeaza penalizari de 1,5 €/litru. Uleiul si intretinerea vehiculului sunt in sarcina proprietarului.

    Predarea si recuperarea autoturismului

    Livrarea si restituirea autoturismului se face la locul, data si ora indicata de client si mentionata in Contractul de Inchiriere, fara costuri suplimentare, pe raza orasului Bucuresti. Livrarea si restituirea se poate efectua si la alte locatii din tara, cu acordul proprietarului si pe baza unui tarif convenit. Autoturismul va fi predat clientului in conditii generale bune, fara defecte ascunse sau vizibile, orice informatie asupra conditiilor de prezentare a autoturismului fiind facuta in contract. Clientul va returna autoturismul impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele la locul, data si ora precizate in Contractul de Inchiriere. In caz de intarzieri anuntate, de pana la o ora, nu se percep tarife suplimentare. La returnarea autoturismului cu o intarziere anuntata, mai mica cu trei ore fata de ora specificata in Contractul de Inchiriere, se percepe un tarif suplimentar pentru o jumatate de zi de inchiriere, iar la intarzieri de peste 3 ore se percepe un tarif suplimentar pentru o zi de inchiriere. La expirarea duratei de inchiriere prezentul contract devine nul, daca nu s-a convenit altfel, si ne rezervam dreptul de a declara autoturismul la politie ca fiind furat.

    Utilizarea autoturismului

    Clientul se angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice si alte reguli cum ar fi:
- nu va supraincarca autoturismul si nu-l va folosi pentru transportul de marfa;
- nu va folosi autoturismul in curse, teste, sau pentru a impinge sau remorca alte vehicule sau remorci;
- nu va efectua reparatii asupra autoturismului decat la garaje auto autorizate si numai cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, fiind rambursat pe baza prezentarii facturii eliberate in numele proprietarului, insotita de devizul de reparatii;
- nu va lasa masina deschisa (usi, geamuri, compartiment bagaje) sau cu cheile in contact;
- va utiliza autovehiculul in concordanta cu instructiunile de folosire a autoturismului emise de producatorul acestuia.

    Asigurari

    Vehiculul este asigurat pentru daune cauzate tertilor numai pentru perioada de inchiriere specificata in Contractul de Inchiriere. Daunele suferite de vehiculul inchiriat, din vina clientului, sunt asigurate, mai putin o suma de 200-500€ ce este in sarcina clientului. Bagajele transportate sunt asigurate in caz de accident in suma maxima de 40€/pasager. Proprietarul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru obiectele lasate in autoturism, pe durata perioadei de inchiriere. In caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Politie care va constate daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizatia de Reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat, daca sunteti victima, daca sunteti singur implicat, daca partea responsabila nu este identificata (ex. daune in parcare in lipsa dvs.). Fara aceste documente clientul este responsabil pentru costurile de reparatii.

    Jurisdictie

    Orice litigiu ce apare in derularea prezentului contract va fi supus instantelor competente a jurisdictiei din Bucuresti.

 


  •  Inchirieri auto
  •  Inchiriere masini
  •  Inchiriere Astra Hatchback
  •  Inchiriere Audi A6
  •  Inchiriere Volkswagen      Passat
  •  Rent a car Mercedes Vito
Volkswagen Passat
Astra Hatchback
Mercedes vito
  RENT CAR
BUCHAREST
 
 
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 - 2008 VALBOMAR - RENT. Toate drepturile rezervate